Men det vet dere jo.

Det er papir som er spesiallaget for én spesiell ting, og selv om det kan brukes til mer, er det når det blir brukt riktig det virkelig får vist seg frem.
De fleste av oss kjenner jo godt til kopipapir. Det fungerer fantastisk til daglige kopier og utskrifter, men om du prøver deg med fyllepenn på det, ser du fort at det ikke går godt. Det betyr ikke at det er et dårlig papir (selv om det jo kan hende at det er det), det betyr bare at bruksområdet dets er kopier, ikke fyllepenner.

Bare for at et papir ikke oppfyller alle krav, er det ikke dårlig. Ofte snarere tvert imot. Det har fokusert på en bestemt kvalitet, og latt være å tenke på å være alt det andre.

(Perfekt papir for fyllepenn betyr at pennen glir lett over papiret og ikke blør utover eller igjennom arket.
Perfekt papir for blekket vil gjøre at blekket får vist seg frem fra sin beste side. Får vist frem både shimmer, sheen og shading.)

Her er en bitteliten guide til kvalitetene til merkene i butikken. Så slipper du å ende opp med et papir du ikke kan bruke som du ønsker.
Original Crown Mill har spesialiserer seg i brevpapir. Det brevpapiret er veldig fyllepennvennlig, og deres Vellum papir viser også blekket frem på en veldig god måte.
Memo of Norway har notatbøker med fargede sider, ofte mørke, og de er laget for å skrive med penner som legger igjen heldekkende farge eller hvit.
Notatbøkene fra Appointed er laget med relativt tynt papir, og tåler fyllepenn med veldig smal splitt, men enda bedre tåler det kulepenn og gel rollers.
Ferris Wheel Press har Nothing Left og Always Right er laget for fyllepenn og viser blekket godt, selv om man med bredere splitter, tette skisser eller blekkprøver vil se at det blør bittelitt gjennom sidene.
All pine Press har blokker og notatbøker med porøst og røft papir, og er perfekte for notater med kulepenn.
Oddysey notatbøkene har Tomoe River papir, et papir som er kjent for å være et av de aller beste for fyllepenn og for virkelig å vise frem blekket. Selv om det kun er 68g, blør det Skjeldent gjennom.
Så der har du det… Velg papir etter bruksområde, så får du det du trenger, og trenger ikke å irritere deg over at det ikke er det du vil ha.