Velkommen til fru Steens Nettbutikk... Selv om den ikke er ferdig, virker alt som det skal!

Jeg jobber fremdeles iherdig for å få alt opp og i gang, men det tar sin tid. Er det noe du leter etter? Noe du ser på Facebook eller Instagram? Gi meg beskjed, så prioriterer jeg det først, og det er tilgjengelig for bestilling i nettbutikken på drøye null komma null... Foreløpig har jeg fokusert på å legge ut så mange varer som mulig på tiden jeg har til rådighet, så får jeg heller fylle inn med mer informasjon og bedre bilder etterhvert.

I løpet av de neste par ukene vil også et nytt spennende merke komme inn. Jeg gleder meg virkelig til å presentere dere for

WALK WITH ME

En fantastisk spansk produsent av minimalistiske og funksjonalistiske pennal, portemonéer, bokbager og dokumentmapper i resirkulert skinn og naturlig latex.

Så igjen, takk for tålmodigheten, så gleder jeg meg til å høre fra dere.


Glad hilsen

Anne-Marie Steen