Syntes du det er vanskelig å kjøpe en penn uten å prøve den først? Liker du å kjenne på papiret i notatboken du ønsker deg? Se fargene i virkligheten? Kjenne tyngden på messingen? Se størrelsen uten å måtte bruke fantasi eller linjal?

Kom innom nettbutikken da vel!

Jeg setter gjerne over kaffe og åpner opp til lageret. Så kan du se deg rundt og kjenne på alle tingene. Prøve, sammenligne og få råd. Du er alltid velkommen!

Det er også en del morsomme varer på lageret som ikke finnes i nettbutikken, da det er litt vanskelig å sende i posten. Disse selges ofte til gode priser.

(Jeg har en himla stor og glad hund. Hun er veldig snill, men liker å slikke litt på fremmede, og bjeffer bittelitt når bilene kjører opp i innkjørselen. Jeg tar henne gjerne bort, men da må du si ifra at du kommer først.)

Send meg en melding på messenger eller sms for å avtale tid og forsikre deg om at jeg er hjemme.

Fru Steen

Songe

Glamslandsveien 148

4790 Lillesand.


Tlf: 975 71 051